Stem op 't Zandakker Gilde Sint Jan Venray voor club van het jaar

Voor uw stem, klik hier!

Stem

https://www.clubvanhetjaar.nl/?elected@vote=390397

 


De Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray is continue bezig om het cultureel-historisch erfgoed te laten voortbestaan. Vanuit deze uitgangspunten is men continue bezig om de gemeenschap te beschermen en dienstbaar te zijn voor degemeenschap, dit doet men door:

  • Jaarlijkse (mede)organisatie van de Stichting Winterpret Venray;
  • Jaarlijkse (mede) organisatie van de Stichting Kerststal Venray;
  • Opluisteren van diverse evenementen, zoals de Avondvierdaagse Venray, de intocht van Sint Nicolaas etc.

Club van het jaar:

Binnen de gemeente Venray is de schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray genomineerd voor de ‘club van het jasr’. Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk.

De Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray is genomineerd voor haar actieve rol in de gemeenschap en de voortdurende wil om SAMEN het schutters- en gildewezen te promoten, maar WIJ HEBBEN JULLIE HULP NODIG

Iedereen kan in de periode van 6 mei tot 7 juni 2019 op ons stemmen via de link www.zandakker.nl/stem. Deel dit bericht naar uw netwerk en vraag vooral om op ons te stemmen. Wij rekenen op jullie!

Wilt u ook lid worden?

De Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray is een mengeling van alle leeftijdscategorieën en kenmerkt zich als een open familie, waarbij jong en oud zich thuisvoelen. Middels een eigen interne opleiding, kunnen wij jullie opleiden tot een volwaardig tamboer, maar bent u niet muzikaal, dan kunt u ook altijd bij ons terecht voor andere functies, zoals bijvoorbeeld geweerdrager. Bent u geïnteresseerd, neem dan gewoon vrijblijvend contact op met de voorzitter Bernie van Lierop (0478-510400) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..